Catalogul nostru

.1. Contactandu-ne direct la:


Tel: 0725.041.616

E-mail:  office@simpower.ro

 

Program comenzi telefonice:

Luni-Vineri: 09.00-18.00

Comenzi Online: Non Stop2. Formular online


Dupa ce v-ati ales produsul dorit, apasati butonul CUMPARA,iar produsul va fi adaugat in COSUL DE CUMPARATURI, dupa care va trebui sa completati campurile libere din formularul de comanda. Veti fi contactat ulterior de un reprezentant al S.C. EcoPower Industrial S.R.L. pentru a confirma comanda si vi se vor furniza toate informatiile legate de livrare cat si despre instalarea generatorului de curent (daca este cazul).

 

MODALITATILE DE PLATA SUNT URMATOARELE:

 

1. Cash (ramburs) la primirea produsului

 

2. Ordin de plata in contul S.C. EcoPower Industrial S.R.L.

Selectarea produselor dorite:

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere:

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii:

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

 

www.simpower.ro