.

GARANTIE/SERVICE


Garantie Produse:

S.C. SIMAR  ROMLINE S.R.L. colaboreaza cu cele mai bune service-uri autorizate pentru toate echipamentele pe care le comercializeaza, atat pentru perioada de garantie cat si pentru perioada post-garantie.

Produsele comercializate prin intermediul Simpower.ro:

beneficiaza de conditii de garantie respectand legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Promptitudinea si calitatea reparatiilor ne recomanda ca un partener de incredere. Pentru toate reparatiile asiguram garantie pe o perioada de 3 luni.

Firma SIMAR ROMLINE S.R.L. acorda garantie conform legislatiei romane (Legea 449/2003, OG21/92 modificata si Legea 296/2004), pe baza certificatului de garantie si a dovezii de cumparare.Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garantia oferita. Garantia se acorda numai pentru defecte de material sau de fabricatie. 
Perioada de garantie incepe de la data vanzarii si depinde de timpul de utilizare, astfiel :

 

 

Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 24 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane fizice si utilizarii caznice. Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 12luni, in cazul achizitionarii de catre persoane juridice .


Pentru produsele cu certificate de garantie emise de catre producatori, problemele aparute vor fi rezolvate direct la cel mai apropiat Centru de Service ale producatorului pe care il gasiti mentionat in certificatul de garantie.

 

Conditiile de acordare a garantiei pot fi diferite de la un producator la altul si sunt specificate in certificatul de garantie.

Va rugam cititi manualele de utilizare care sunt livrate cu echipamentele achizitionate. Utilizarea incorecta, realizarea de operatiuni de service de catre persoane neautorizate, intretinerea defectuoasa, folosirea de piese de schimb contrafacute pot conduce la pierderea garantiei. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa va prezentati cu urmatoarele acte: certificatul de garantie in original, factura in original, utilajul defect. Va rugam sa comunicati defectele pe care le prezinta echipamentul operatorilor service.

 

La predarea utilajului, se completeaza o fisa. Va rugam sa comunicati si sa verificati ca toate datele inscrise pe acea fisa sunt corecte, pentru eliminarea eventualelor neclaritati. In cel mai scurt timp, operatorul de service va va contacta pentru a va comunica defectiunile si eventual, costurile reparatiilor. Garantia acopera defectiuni de fabricatie, materiale si manopera. Alte costuri ce pot aparea (de ex. transport ) nu sunt suportate de S.C. SIMAR  ROMLINE S.R.L, ci de catre proprietarul utilajului.

 

Drepturile consumatorului sunt in confomitate cu legea 449/2003 modificata. Termenul de rezolvare al reclamatiilor este de maximum 15 zile calendaristice. Modalitatile de asigurare a garantiei sunt : intretinere - reparare - inlocuire.
Durata medie de utilizare a produsului este de 36 luni.

 

Garantia se pierde daca:

• Seria si tipul produsului mentionate pe eticheta nu au fost protejate (nu sunt vizibile)

• Produsul a fost demontat de catre personal neautorizat

• Nu sunt completate toate rubricile certificatului de garantie

Service la nivel national:

Pentru a fi tot timpul aproape de clientii nostri,  S.C. SIMAR  ROMLINE S.R.L colaboreaza cu o retea de service-uri la nivel national.

Suntem prezenti in toate marile orase :  Arad, Bucuresti, Brasov, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targoviste, Timisoara si continuam sa ne extindem.

 

 

www.simpower.ro