Transport gratuit, instalare gratuita, livrare in 24 ore

Despre noi


Suntem o companie romaneasca, specializata in furnizarea si constructia de solutii alternative pentru asigurarea curentului electric.

Avem personal autorizat ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei).Aceasta autorizare ne ofera statutul de specialisti in executie cat si in  proiectarea sistemelor electrice.

Firma noastra mai ofera si urmatoarele servicii:

  • lucrări de instalaţii electrice de interior şi exterior,
  • automatizări,
  • implementare, integrare, testare,
  • service de întreţinere în garantie şi postgaranţie,
  • asistenţă tehnică pe durata utilizării sistemelor şi echipamentelor instalate
  • consultanţă în domeniu.

 

Prin intermediul magazinului online  www.simpower.ro punem la dispozitia clientilor nostrii, o gama foarte larga de  generatoare de curent electric , scule electrice industriale si profesionale, echipamente, utilaje pentru constructii si gradinarit, motopompe, motosape, motocultoare, aparate de sudura, accesorii si consumabile.

 

Generatoarele de Curent reprezinta pricipala gama de produse comercializata de firma noastra.


Va punem la dispozitie o gama foarte variata de grupuri electrogene ale producatorilor Kipor si Stager in gama carora se gasesc Generatoare de Curent cu puteri cuprinse 0.9 si 270 Kva.Datorita acestei diversitati,puteti alege generatorul de curent potrivit pentru dumneavoastra.Toate generatoarele de curent sunt fabricate utilizandu-se cele mai moderne standarde de productie,in conformitate cu standardele nationale si internationale pentru controlul mediului si a poluarii acustice,ele fiind garantate din punct de vedere calitativ.


In momentul in care  iei decizia de a achizitiona un Generator de Curent Electric Kipor,lucrul cel mai important pe care trebuie sa-l faci, este alegerea generatorului potrivit. Pentru ca alegerea dumneavoastra sa fie bine facuta,specialistii nostri autorizati ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie) te vor indruma catre solutia perfecta.

 

CONSULTANTA CALIFICATA SI GRATUITA


-la showroom-ul nostru din Bucuresti

-la domiciliul clientului daca este necesar.


Un Generator de Curent Kipor poate cantari de la cateva kilograme la cateva tone, dar pentru asta nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca firma noastra ofera:

 

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500 LEI,in locatiile din reteaua Urgent Curier.


LIVRAREA SE FACE DIN STOC IN MAXIM 24 DE ORE
.


Dupa achizitia unui  generator de curent electric ,daca acesta este un model cu automatizare, trebuie sa-i faci instalarea , legarea la reteaua electrica si punerea in functiune.


Pe o raza de 100 Km de BUCURESTI, instalarea generatorului de curent automatizat, poate fi facuta de catre tehnicienii firmei noastre.
Daca locatia este  la o distanta mai mare, noi platim electricianul sau firma aleasa de dumneavoastra sa faca instalarea !

 

Un generator de curent cu automatizare are nevoie de revizii periodice si eventual service in perioada de garantie si post garantie. Colaborand cu firma noastra, beneficiati de:

 

SERVICE LA NIVEL NATIONAL


Pentru orice model din gama noastra de generatoare de curent, tehnicienii nostri va stau la dispozitie  cu detalii si consultanta, pentru ca dumneavoastra sa alegeti echipamentul potrivit.

 

www.simpower.ro


AcasaAcasa

Cos  

Cosul este gol.

Aveti intrebari?

Simpower: offline

OFF

Comandati aici:

0723.989.139

0725.041.616

E-mail: office@simpower.ro

Reduceri