Transport gratuit, instalare gratuita, livrare in 24 ore

Termeni si Conditii:

 

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a sitului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. 

Simpower.ro  isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Obligatiile clientului:
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Clientului:
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu furnizam aceste date personale.

Recomandari pentru clienti:
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul sitului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

 

Dreptul de returnare a produselor:
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Factura fiscala tine locul  contractului de vanzare-cumparare.

Returnarea produselor se supune acestei legi in cazul in care acestea au fost livrate clientilor prin firma de curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Simar  Romline va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc.

Livrarile pe raza municipiului Bucuresti se fac de catre personalul Simpower.ro. Verificarea si proba la primirea produsului sunt necesare in prezenta unui reprezentant al Simpower. Acest caz nu poate fi considerat comert la distanta si ca urmare clientul nu beneficiaza la dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile. In cazul ridicarii produsului de la sediu se aplica aceeasi regula, clientul nu beneficiaza la dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile. La ridicarea produsului este necesara verificarea acestuia. Clientul nu este obligat sa semneze primirea produsului pana la testarea corespunzatoare a acestuia.

Newsletter:
Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul simpower.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

 

Garantie/Service

Garantie Produse:

S.C. SIMAR  ROMLINE S.R.L. colaboreaza cu cele mai bune service-uri autorizate pentru toate echipamentele si utilajele pe care le comercializeaza, atat pentru perioada de garantie cat si pentru perioada post-garantie.

Produsele comercializate prin intermediul Simpower.ro, beneficiaza de conditii de garantie respectand legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Promptitudinea si calitatea reparatiilor ne recomanda ca un partener de incredere. Pentru toate reparatiile asiguram garantie pe o perioada de 3 luni.

Firma SIMAR ROMLINE S.R.L. acorda garantie conform legislatiei romane (Legea 449/2003, OG21/92 modificata si Legea 296/2004), pe baza certificatului de garantie si a dovezii de cumparare.Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garantia oferita. Garantia se acorda numai pentru defecte de material sau de fabricatie. 
Perioada de garantie incepe de la data vanzarii si depinde de timpul de utilizare, astfiel :

  • • Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 24 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane fizice si utilizarii caznice.
  • • Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 12luni, in cazul achizitionarii de catre persoane juridice .

Pentru produsele cu certificate de garantie emise de catre producatori, problemele aparute vor fi rezolvate direct la cel mai apropiat Centru de Service ale producatorului pe care il gasiti mentionat in certificatul de garantie.

Conditiile de acordare a garantiei pot fi diferite de la un producator la altul si sunt specificate in certificatul de garantie.


Va rugam cititi manualele de utilizare care sunt livrate cu echipamentele achizitionate. Utilizarea incorecta, realizarea de operatiuni de service de catre persoane neautorizate, intretinerea defectuoasa, folosirea de piese de schimb contrafacute pot conduce la pierderea garantiei. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa va prezentati cu urmatoarele acte: certificatul de garantie in original, factura in original, utilajul defect. Va rugam sa comunicati defectele pe care le prezinta echipamentul operatorilor service.

 

La predarea utilajului, se completeaza o fisa. Va rugam sa comunicati si sa verificati ca toate datele inscrise pe acea fisa sunt corecte, pentru eliminarea eventualelor neclaritati. In cel mai scurt timp, operatorul de service va va contacta pentru a va comunica defectiunile si eventual, costurile reparatiilor. Garantia acopera defectiuni de fabricatie, materiale si manopera. Alte costuri ce pot aparea (de ex. transport ) nu sunt suportate de S.C. SIMAR  ROMLINE S.R.L, ci de catre proprietarul utilajului.

Drepturile consumatorului sunt in confomitate cu legea 449/2003 modificata. Termenul de rezolvare al reclamatiilor este de maximum 15 zile calendaristice. Modalitatile de asigurare a garantiei sunt : intretinere - reparare - inlocuire.
Durata medie de utilizare a produsului este de 36 luni.

generatoare curent,generator curent, generatoare, generator,motopompa,motopompe,motosapa,utilaje

Garantia se pierde daca:

• Seria si tipul produsului mentionate pe eticheta nu au fost protejate (nu sunt vizibile)

• Produsul a fost demontat de catre personal neautorizat

• Nu sunt completate toate rubricile certificatului de garantieService la nivel national:

Pentru a fi tot timpul aproape de clientii nostri,  colaboram cu o retea de service-uri la nivel national.

Suntem prezenti in toate marile orase :  Arad, Bucuresti, Brasov, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targoviste, Timisoara si continuam sa ne extindem

 

www.simpower.ro


AcasaAcasa

Cos  

Cosul este gol.

Aveti intrebari?

Simpower: offline

OFF

Comandati aici:

0723.989.139

0725.041.616

E-mail: office@simpower.ro

Reduceri