Transport gratuit, instalare gratuita, livrare in 24 ore

Invertor Sudura MMA - 250PI

Invertor Sudura MMA - 250PI

Invertor Sudura MMA-250PI:

Sudura cu Tehnologia inverter IGBT,

Sudeaza cu electrozi bazici si supertit,

Tehnologie : Invertor,

Curent de sudura (DC) : 20 - 250 A,

Electrozi utilizabili : 1,6 - 5 mm,

Producator: ProWeld

Mai multe detalii


1,371 LEI TVA inclus

4550000250PI

Aveti intrebari?

Simpower: offline

OFF

Comandati aici:

0723.989.139

0725.041.616

E-mail: office@simpower.ro


Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Invertor Sudura MMA 250PI:

Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat de sudura il face mai compact insa cu un ciclu de sudare de 80%.

Economice, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol.

Recomandate pentru sudarea MMA a otelurilor aliate.

Pot fi utilizate cu electrozi bazici si supertit.
Echipat cu conectori TEB 35-50 .

Descriere Invertor Sudura MMA-250 PI:

Tehnologie
:
Este construit avand la baza tehnologia IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor) - ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. Acesta tehnologie permite reducerea gabaritului aparatului de sudura fara a sacrifica randamentul acestuia. Astfel, invertoarele de sudura Proweld pot fi utilizate la capacitate maxima pana la 80% din timp. Cu alte cuvinte pot sa functioneze avand curentul de sudura reglat la maximum pana la 8 minute dupa care necesita o pauza de numai 2 minute pentru racire, conditii greu de atins sau de depasit in situatii normale de exploatare.

Domeniu de utilizare:

Este un aparat pentru sudura monofazat, tip invertor, recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu, prin procedeul MMA (Manual Metal Arc). Sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc.) o gama diversificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc.
Poate fi utilizat si pentru sudarea in gaz protector (amestec Ar - argon / CO2 - bioxid de carbon) prin procedeul de sudare TIG / WIG in curent continuu cu amorsarea arcului electric prin contact. Pentru aceasta este necesar un kit pentru sudura TIG/WIG cu robinet pentru gaz, un reductor de presiune si o butelie de gaz - argon sau amestec de argon si bioxid de carbon, in functie de material.
Este recomandat pentru lucrari de intretinere si reparatie, in santierele de constructii, in atelierele productie generala, in agricultura etc.


Constructie:
Aparatul are carcasa robusta, din metal si material plastic rezistenta la conditii dure de lucru. Este prevazuta cu banda de umar pentru transportul apatatului de sudura.
Componentele electronice de mare putere sunt racite eficient prin intermediul radiatoarelor din aluminiu incorporate in aparat, la care se adauga electro-ventilatoare cu debit mare de aer. Temperatura interna a aparatului este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului de sudura este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare. Acest ansamblu de racire si protectie termica extinde durata de viata a aparatului.

Panoul aparatului de sudat este foarte usor de folosit find echipat cu un singur potentiometru pentru reglarea curentului de sudare, fara trepte. Contine de asemenea un buton de pornire si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii.

Date Tehnice :

 • Tensiune de alimentare: Monofazat (230V)
 • Functii: MMA
 • Tehnologie: Invertor
 • Afișaj electronic: Nu
 • Clasa de izolaţie: H
 • Curent de sudura (DC): 20 - 250 A
 • Dimensiuni: 390x125x240 mm
 • Putere absorbita: 7 kVA
 • Regim de functionare: 80 %
 • Tensiune la mers in gol: 62 V
 • Tip curent: DCSet livrare:

Cablu cu cleste portelectrod si conector TEB 35-50,

Cablu cu cleste de masa si conector TEB 35-50,

Masca de mana din material plastic,

Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura,

Curea pentru transport,

Ambalaj din carton.

Nu exista inca comentarii postate.

Doar utilizatorii inregistrati pot posta un comentariu nou.

Cos  

Cosul este gol.

Aveti intrebari?

Simpower: offline

OFF

Comandati aici:

0723.989.139

0725.041.616

E-mail: office@simpower.ro