Transport gratuit, instalare gratuita, livrare in 24 ore

GENERATOARE DE CURENTSunt 79 produse.

GENERATOARE DE CURENT
GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC KIPOR - GENERATOARE ELECTRICE STAGER - GENERATOARE DE CURENT AUTOMATIZATE TIDE POWER

Va oferim o gama variata de generatoare de curent, benzina sau diesel, cu pornire automata (panou de automatizare - AAR = Automat de Anclansare a Rezervei), la cheie sau la sfoara, in functie de nevoile dumneavoastra. Totodata echipa noastra va poate oferi consultanta privind alegerea corecta a generatorului de curent automatizat, deplasandu-se GRATUIT la locatia aleasa.

De ce un Generator de Curent Electric?

Sunt multe raspunsuri pentru aceasta intrebare,dar cel mai bun raspuns este nevoia de electricitate ce alimenteaza aproape orice in ziua de azi. Generatoarele de Curent Kipor si Generatoarele Electrice Stager, impreuna cu Generatoarele Automatizate de putere mare Tide Power, acopera orice nevoie a oricarui utilizator.

GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC KIPOR
Gama de puteri a Generatoarelor de Curent KIPOR porneşte de la 0.9 kVA şi ajunge la peste 100 kVA, ceea ce acoperă majoritatea cerinţelor beneficiarilor în diferite ocazii.
Toate Generatoarele de Curent Kipor au în dotarea standard sistem de protecţie la scăderea nivelului de ulei în motor.

Generatoarele de Curent Kipor (din sectiunea Automatizate/220V sau Automatizate/400V) sunt dotate cu CONECTOR AAR la care se poate lega (optional )Panoul de Automatizare (AAR)

AAR= Automat de Anclansare a Rezervei

GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC STAGER:

Grupurile electrogene portabile STAGER vă oferă puterea şi fiabilitatea de care aveţi nevoie, indiferent de domeniul de aplicabilitate.Generatoarele de Curent Stager iti ofera energia optima pentru situatii de urgenta sau pentru a te putea bucura de iesirile in aer liber.Generatoarele de Curent Electric Stager sunt atent proiectate pentru nevoile fiecarui utilizator.


GENERATOARE DE CURENT KIPOR - GENERATOARE DE CURENT STAGER -
GENERATOARE DE CURENT TIDE POWER

www.GeneratoareKipor.ro

Cos  

Cosul este gol.

Aveti intrebari?

Simpower: offline

OFF

Comandati aici:

0723.989.139

0725.041.616

E-mail: office@simpower.ro

Reduceri