Transport gratuit, instalare gratuita, livrare in 24 ore

Accesorii pentru SuduraSunt 9 produse.

Accesorii pentru Sudura
Accesorii pentru Sudura de la ProWeld si Velt

Daca va desfasurati activitatea intr-un atelier de sudura si aveti nevoie de accesorii de top pentru cresterea randamentului in munca si pentru realizarea unor lucrari de inalta calitate, cautati accesorii pentru tehnica de sudura cu ajorul carora sa va simtiti complet protejati, solutia noastra este magazinul online Simpower.ro.

In cadrul magazinului nostru online gasesti tot ce ai nevoie pentru tehnica sudura, incepand cu aparate inovatoare si accesorii de marca, toate oferite intr-un raport optim calitate-pret!

Din gama accesorii puteti achizitiona: duze ceramice, perii de sarma cu ciocane pentru zgura, duze ProWeld si Velt pentru aparatele de sudura tip MIG/MAG, clesti conectori speciali pentru acumulatorii auto, accesorii pentru taietorul cu plasma, conector pentru cablul de sudura, rola de ghidaj, precum si multe altele.

Toate accesoriile comercializate sunt confectionate in conformitate cu cele mai stricte cerinte in domeniu, fapt care-ti va garanta calitatea deplina si siguranta in utilizare. Fie ca optezi pentru o masca de sudura, ori pentru oricare alt accesoriu din catalogul nostru de produse, noi iti oferim pretul corect si posibilitatea de a face cumparaturile rapid si sigur.

Cu alte cuvinte, este la un singur click distanta de accesoriile de care ai nevoie pentru cresterea nivelului de performanta in lucrarile de sudura.

Orice specialist in tehnicile de sudura stie ca pentru a obtine rezultatele dorite este obligatorie utilizarea aparatelor de ultima generatie, bazate pe cele mai noi inovatii in domeniu. Dincolo de toate acestea, un aparat pentru a atinge nivelul dorit de performanta are nevoie si de accesorii pe masura, cu ajutorul carora sa se poata finaliza lucrarile in timp record, mai bine si mai comod!

Tehnica de Sudura este intalnita aproape in toate domeniile, fie ca este vorba de constructii, domeniul industrial, ori de atelierele de reparatii si montaj. Date fiind caracteristicile lucrarilor de sudura (utilizarea de electrozi, temperaturi inalte,etc.) este obligatoriu ca cel care controleaza aparatul sa fie asigurat de echipamente de protectie.

In tehnica sudurii, masca de protectie este un accesoriu indispensabil de care depinde integritatea sudorului, dar si calitatea lucrarii in sine. O masca de sudura este special conceputa pentru a oferi protectie impotriva scanteilor, razelor ultraviolete, dar si impotriva razelor infrarosii emise in timpul sudatului. Flama rezultata in timpul lucrarilor de sudura poate arde ochii si astfel poate provoca disconfort si chiar orbire. Avand o masca de protectie, aceste pericole dispar!

Din echipamentul unui sudor profesionist, nu trebuie sa lipseasca nici duzele si nici pistoletele (accesorii pentru imbunatatirea performantelor aparatelor de sudat si cresterea confortului).


Simpower.ro va ofera ccesorii de la A la Z pentru tehnica de sudare.

Pe site-ul nostru gasesti accesorii pentru tehnica sudura dintre cele mai diverse, toate provenite de la producatori de marca pe piata de profil.

Fie ca esti adeptul tehnicii de sudare TIG/WIG ori MIG/MAG oferta noastra include accesorii compatibile cu aparatele de acest gen.

Iti punem la dispozitie masti de protectie pentru sudura, cu cristale lichide, ce permit reglarea automata a inchiderii pentru un plus de siguranta si confort. Mastile sunt rezistente la socuri, oferind totodata, protectie crescuta anti-UV si IR. Oferta noastra include o serie de modele de masti pentru sudura, cu un design modern si o paleta cromatica vasta.

Tot de pe site-ul nostru poti comanda si duze din ceramica ori duze speciale pentru Tehnica pentru Sudura MIG/MAG. De asemenea, iti oferim accesul si la o gama variata de accesorii pentru aparatele de taiere cu plasma, dar si multe altele.

Comanda acum accesorii pentru Aparatele de Sudura si bucura-te de preturile mici!

www.AparatedeSudat.ro

Cos  

Cosul este gol.

Aveti intrebari?

Simpower: offline

OFF

Comandati aici:

0723.989.139

0725.041.616

E-mail: office@simpower.ro