Transport gratuit, instalare gratuita, livrare in 24 ore

Aparate de Taiere cu PlasmaSunt 13 produse.

Aparate de Taiere cu Plasma
Masini de taiat cu Plasma ProWeld si Velt

Cauti aparate de taiere cu plasma inovatoare, furnizate direct de la cei mai renumiti producatori in domeniu? Solutia o detinem noi!

Magazinul online Simpower.ro iti ofera accesul la o gama completa de aparate de taiere cu plasma, de ultima generatie, renumite pentru fiabilitatea si durabilitatea lor. Comercializam aparate de taiere cu plasma marca Proweld si Velt, la preturi avantajoase!

Compacte, usor de transportat si utilizat, economice si cu eficienta ridicata, aparatele de taiere cu plasma prezente in oferta noastra te vor convinge de utilitatea si performanta lor!

Aparatele de taiere cu plasma sunt echipamente extrem de practice, cu ajutorul lor putand fi debitate profile din otel si alte materiale, de grosimi diferite, incepand cu cele foarte subtiri si terminand cu cele groase.

Care este marele lor avantaj? Aparatele de taiere cu plasma realizeaza debitari precise, putand sectiona orice tip de material. Plasma este suficient de fierbinte pentru a topi metalul si se deplaseaza rapid, astfel incat reuseste sa sufle metalul topit departe de taietura proaspat realizata. Acest fapt se traduce prin eficienta maxima si economii de timp majore.

Comanda acum de pe site-ul nostru Simpower.ro si descopera s avantajele unor aparate de taiere cu plasma performante!


Aparate de taiere cu plasma - Ce sunt si cum functioneaza?

Chiar daca pare un procedeu complex, taierea cu plasma se realizeaza cat se poate de simplu: un arc constrans (arcul de plasma) topeste local materialul si il indeparteaza cu viteaza mare, realizand rostul de taiere.

De ce tehnica de taiere cu plasma se bucura de o popularitate mare? Datorita calitatii ridicate a taieturii. Drept urmare piesele prelucrare in acest mod pot fi introduse in procesul de sudare fara a fi nevoie de o prelucrare ulterioara, ceea ce se traduce prin economii majore de timp si bani.

Sistemele profesionale de taiere cu plasma sunt utilizate in diferite domenii si aplicatii, incepand cu sectorul industrial, ateliere de productie si reparatii, constructii, si pana la lucrari de intretinere si montaj, fiind ideale pentru debitarea unei game variate de materiale, printre care: inox, otel carbon, aluminiu, cupru si materiale compozite.

In utilizarea aparatelor de taiere cu plasma, plasma poate avea valori de temperatura cuprinse intre 3000 si 6000 K. In acest domeniu de temperaturi, plasma se obtine prin comprimarea radiala si axiala a arcului electric cu ajutorul unor gaze plasmagene.

Generatoarele de plasma se clasifica astfel: generatoare de plasma cu electrod consumabil, generatoare de plasma cu electrod neconsumabil, generatoare de plasma cu pelicula de protectie.


Venim in sprijinul tau cu o gama diversificata de aparate de taiere cu plasma inovatoare, bazate pe tehnologii moderne si adaptate tuturor tipurilor de exigente.

Oferta noastra include aparate de taiere cu plasma ce permit incarcari la capacitate maxima de pana la 60% din timp. Ele pot functiona avand curentul de taiere reglat la maximum pana la 6 minute, dupa care necesita o pauza de numai 4 minute de racire.

Fanta de taiere a aparatelor este ingusta si netedata, permitand lucrari complexe si debitari precise, indiferent de materialul taiat (inox, otel carbon, aluminiu, cupru, titan si aliajele lor).

Constructia aparatelor de taiere cu plasma este una simpla dar moderna, ce permite o manevrarea usoara si un control optim in timpul lucrarilor.

www.AparatedeSudat.roCos  

Cosul este gol.

Aveti intrebari?

Simpower: offline

OFF

Comandati aici:

0723.989.139

0725.041.616

E-mail: office@simpower.ro