Transport gratuit, instalare gratuita, livrare in 24 ore

Aparate Sudura Argon TIG / WIGSunt 18 produse.

Aparate Sudura Argon TIG / WIG
Daca esti in cautarea unui procedeu modern de sudare, magazinul nostru iti pune la dispozitie aparate de sudura Velt si ProWeld TIG/WIG adaptate exigentelor tale in materie de calitate, etanseitate si rezistenta.

Aceasta tehnica de sudura permite sudarea tuturor tipurilor de metale, fie deosebite (inoxul) ori obisnuite (aluminiu, cupru, nichel, oteluri carbon, aliaje, etc.). Aparatele de sudura care folosesc tehnologia TIG-WIG ofera utilizatorilor o serie de avantaje tehnice, fapt care asigura o calitate superioara a sudurii si o versatilitate deosebita a procesului de sudare.

La sudura TIG/WIG gazul de protectie (gaz inert ca argon, heliu sau amestecuri de argon cu heliu) are menirea de a proteja zona de sudare de contaminarea cu oxigenul din aerul atmosferic.

Comanda acum aparate de sudura Velt si ProWeld TIG/WIG din cadrul magazinului nostru online Simpower.ro si descopera beneficiile acestui procedeu de sudura performant, cu mult superior procedeelor traditionale.

Aparate de sudura TIG/WIG - Ce este procedeul de sudura TIG/WIG?

Principalele procedee de sudare in mediu de gaze se clasifica astfel:

- WIG: wolfram inert gaz

- MIG: metal inert gaz

- MAG: metal activ gaz

- PL: cu plasma

Procedeul de sudura WIG realizeaza arcul electric intre electrodul de wolfram si materialul de baza, materialul de adaos fiind introdus sub forma de vergele in coloana arcului. Cu alte cuvinte, tehnicile de sudura TIG/WIG sunt procedee de sudare cu electrod nefuzibil in mediu de gaz inert unde arcul electric se formeaza intre electrodul infuzibil si piesa de sudat. In acest mod se asigura topirea materialului de baza si a materialului de adaos.


Avantajele aparatelor de sudura ProWeld si VELT - TIG/WIG

Avantajul acestui procedeu (TIG/WIG) este acela ca poate fi folosit la majoritatea materialelor sudabile, ca de exemplu: otelurile carbon si aliate, aluminiul, cuprul, nichelul si aliajele acestora.

Cusatura obtinuta in urma procedeului TIG/WIG se caracterizeaza printr-un grad superior de puritate, fara improscari de metal si fara stropi. Altfel spus, procedeul de sudare TIG/WIG ofera un aspect placut sudurii dar si cusaturi extrem de fine

Atat procedeul cat si aparatele de sudura TIG/WIG sunt responsabile de un inalt nivel de confort in timpul utilizarii. Sudorul poate avea control asupra procedeului, rezultatul fiind unul remarcabil. Mai mult decat atat, procedeul TIG/WIG este lipsit de fum sau gaze, ceea ce confera utilizatorului un cadru optim de lucru.

Un alt avantaj este acela ca sudura tip TIG/WIG se poate utilza chiar si pentru materiale de dimensiuni foarte mici, ca de exemplu, table de grosimi de 0,03mm.

In magazinul nostru online Simpower.ro ,gasesti tot ce ai nevoie in materie de aparate de sudura TIG/WIG performante, furnizate de producatorii de renume, VELT si ProWeld si oferite spre vanzare la preturi foarte mici.

Aparatele de Sudura Argon TIG/WIG de la Velt si ProWeld se remarca datorita inovatiilor si tehnologiilor de ultima generatie. Designul acestor aparate de sudura este unul ergonomic si modern, usor de depozitat si transportat. Ele pot suda cu succes atat materiale groase, cat si materiale foarte subtiri, de ordinul milimetrilor. Indiferent de model, aparatele de sudura TIG/WIG Velt ofera eficienta maxima in utilizare si cusaturi fine.

www.AparatedeSudat.ro

Cos  

Cosul este gol.

Aveti intrebari?

Simpower: offline

OFF

Comandati aici:

0723.989.139

0725.041.616

E-mail: office@simpower.ro

Reduceri