Transport gratuit, instalare gratuita, livrare in 24 ore

Aparate Sudura MIG / MAGSunt 7 produse.

Aparate  Sudura MIG / MAG
Esti in cautarea unei firme care sa-ti puna la dispozitie o gama completa de aparate de sudura, inclusiv aparate de sudura MIG/MAG performante? Raspunsul il gasesti aici, in cadrul magazinului online Simpower.ro

Simpower.ro iti ofera accesul la aparate de sudura MIG/MAG furnizate direct de la cei mai importanti producatori in domeniu.

Datorita tehnologiei arcului electric plusat, aparatele de sudura MIG/MAG pot suda atat otelurile de constructii nealiate si slab aliate, cat si aluminiul si otelurile inalt aliate. Patrunderea adanca, rentabilitatea mare, manevrarea usoara, imbinarea etansa, aspectul imbinarii, sunt doar o parte din avantajele tehnicii si aparatelor de sudura MIG/MAG.

Tehnica de sudura MIG/MAG este o metoda deosebit de atractiva din punct de vedere financiar, oferind posibilitatea clientilor de a face economii majore si de a obtine calitate in acelasi timp. In plus, datorita tehnologiilor incorporate, toate aparatele de sudura MIG/MAG se pot automatiza si robotiza foarte usor, permitand cresterea nivelului de confort si performanta.

Pentru un randament crescut si pentru o calitate superioara a lucrarii alege aparate de sudura MIG/MAG prezente in oferta magazinului nostru online. Diversitatea aparatelor si preturile mici te vor convinge!


Aparate de Sudura MIG/MAG - Ce este si ce presupune tehnica de sudura MIG/MAG

Problemele cu care se confrunta cel mai des specialistii in domeniul sudurii sunt: incluziuni de gaz, pori, nepatrundere, supraincalzire, cratere marginale, imbinari inestetice si de proasta calitate. Pentru a evita toate aceste neplaceri,tehnica si aparatele de sudura MIG/MAG sunt o solutie optima.

MIG/MAG reprezinta forme prescurtate provenite de la: Metal Inert Gas si Metal Activ Gas. Cele doua tipuri de gaze sunt folosite in functie de metalele care urmeaza sa fie sudate, reactiile provocare de fiecare metal in parte fiind diferite.

Pentru procesele de sudare MIG/MAG se foloseste un electrod numit sarma de sudura, aceasta sarma fiind impinsa in baie de sistemul de avans. De asemenea, se pot folosi si amestecturi de gaze cu 2, 3 sau 4 componente, ca de exemplu:dioxid de carbon, argon, heliu si oxigen. In plus, se poate utiliza chiar si dioxid de carbon pur (gazul inert sau gazul activ asigura protectia arcului).


Avantajele tehnicii si Aparatelor de Sudura MIG/MAG

Fiecare tehnica de sudura are proprietati unice. Tehnica de sudura MIG/MAG se caracterizeaza prin eficienta crescuta si costuri reduse.Cum este posibil? Sudarea prin aceasta tehnica se deruleaza la viteze mari, cu un consum de materiale mai mic comparativ cu restul tehnicilor. In ceea ce priveste patrunderea in material, tehnica de sudura MIG/MAG este net superioara celorlalte procedee de sudare.

Si avantajele nu se opresc aici. Dincolo de calitatea sudurii obtinuta prin costuri mici, tehnica de sudura MIG/MAC ofera utilizatorului confortul deplin, acesta putand sa efectueze lucrarile de sudura adoptand pozitii comode si mai putin solicitante. Mai mult, pentru efectuarea procedeului MIG/MAG nu sunt necesare echipamentele de protectie.

Permite obtinerea unor imbinari de inalta calitate.

Asigura o productivitate ridicata datorita faptului ca electrodul nu trebuie schimbat.

Asigura o productivitate mare de topire.

Aparatele sunt prietenoase cu mediul inconjurator, in sensul ca nu polueaza atmosfera.

Daca doresti sa intri in posesia unor aparate de sudura MIG/MAG marca Velt si ProWeld, tot ceea ce trebuie sa faci este sa comanzi direct de pe site-ul nostru. Odata comandate, Aparatele de Sudura vor veni insotite de factura, manual de utilizare, kit-uri complete de accesorii, dar si de garantia de 2 ani.

www.AparatedeSudat.ro

Cos  

Cosul este gol.

Aveti intrebari?

Simpower: offline

OFF

Comandati aici:

0723.989.139

0725.041.616

E-mail: office@simpower.ro

Reduceri