Transport gratuit, instalare gratuita, livrare in 24 ore

Aparate Sudura MMASunt 25 produse.

Aparate Sudura MMA
Invertoarele de Sudura cu electrod invelit MMA (Manual Metal Arc) sunt construite pentru sudarea in curent continuu.
Aceste invertoare de sudura pot suda cu toate tipurile de electrozi (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc.).
Se pot suda o gama diversificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, cupru, etc.
Invertoarele Velt si ProWeld au un reglaj continuu al curentului de sudura si protectie termica cu termostat.

Comercializam aparate de sudura MMA ce apartin celor mai renumite firme de profil, renumite pentru inovatiile aplicate in domeniu. Aparatele de Sudura se remarca prin tehnologia de varf, constructie de calitate, design ergonomic si durata de functionare indelungata. Gratie tehnologiilor incorporate, aparatele de sudura MMA Velt, sunt capabile sa realizeze imbinari perfect etanse, deosebit de sigure si cu rezistenta maxima.

Fie ca ai nevoie de un transformator de sudura monofazat care sudeaza cu electrozi rutilici, ori de unul care realizeaza sudura cu ajutorul tehnologiei inverter IGBT, folosind electrozi supertit sau bazici, magazinul online Simpower.ro iti sta la dispozitie, si iti ofera pe langa aparate de sudura de o calitate foarte buna, si preturi competitive!
De ce trebuie sa comanzi aparate de sudura MMA din oferta noastra? Cu ajutorul lor vei efectua lucrarile de sudura mai repede si mai eficient. In plus, iti oferim accesul atat la aparate de sudura performante, de diferite puteri, cat si la preturi foarte bune!


Aparate de Sudura MMA

Sudarea este procesul prin care doua materiale (metalice ori termoplastice) se unesc, utilizand caldura sau presiunea, cu sau fara ajutorul unor materiale de adaos.

Sudarea cu energie electro-termica se obtine folosindu-se ca sursa de energie arcul electric. Sudura electrica cu arc defineste toate procedeele se sudare prin topire, la care cordonul sudat se formeaza prin solidificarea comuna a materialelor de baza si a materialului de adaos.

In zona in care se produce arcul electric se degaja o cantitate mare de caldura ce produce topirea locala a electrodului si a piesei de sudat.

Acest procedeu de sudare este cunoscut si ca procedeul SEI, adica sudarea cu electrod invelit. Procedeul SEI este cel mai des aplicat procedeu de sudare, fiind de fapt sudarea manuala electrica, sau procedeul traditional de sudare.


Caracteristici aparate de sudura MMA

Sudura MMA este posibila doar cu ajutorul unor aparate performante care sa garanteze calitatea lucrarilor, siguranta si durabilitatea lor.

Aparatele de sudura MMA sunt aparate de sudura ce functioneaza pe baza de curent alternativ, iar dimensiunile si greutatea lor este redusa, permitand depozitarea si transportul fara probleme si fara efort.

Acestea permit reglajul mecanic al curentului de sudura, fiind usor de utilizat si la indemana oricari specialist in domeniu. In plus, aparatele de sudura MMA permit un control facil, fiind usor de pornit si oprit.

Toate aparatele de sudura comercializate pe site-ul nostru, beneficiaza de o garantie de 2 ani!

Pentru a achizitiona aparate de sudura MMA, la preturi unice, comanda direct de pe site si bucura-te de livrarile rapide in toata tara.

www.AparatedeSudat.roCos  

Cosul este gol.

Aveti intrebari?

Simpower: offline

OFF

Comandati aici:

0723.989.139

0725.041.616

E-mail: office@simpower.ro