Transport gratuit, instalare gratuita, livrare in 24 ore

Automatizari Generatoare Kipor (AAR)Sunt 10 produse.

Automatizari Generatoare Kipor (AAR)
Generatoarele de curent Kipor (din sectiunea Automatizate/220V sau Automatizate/380V )sunt dotate cu CONECTOR AAR la care se poate lega (optional ) Panoul de Automatizare (AAR )

AAR-ul (Automat de Anclansare a Rezervei) monitorizeaza reteaua electrica , iar cand aceasta lipseste sau tensiunea variaza in afara plajei de siguranta setata ,generatorul primeste comanda pentru pornire .
Dupa pornirea generatorului si atingerea regimului normal de lucru, AAR-ul face transferul sarcinii de pe retea pe acesta.

In tot acest timp parametrii retelei sunt monitorizati , iar cand revin la valori normale AAR-ul comuta alimentarea de pe generator pe retea.

Automatizări (ATS - Automatic Transfer Switch sau AAR - Anclanșare Automată a Rezervei) pentru generatoarele de curent Kipor.

Constau într-o cutie de automatizare folosită la comutarea alimentării consumatorilor de energie electrică de pe rețeaua principală (mains) pe generatorul de avarie (backup) atunci cand parametrii acesteia (tensiune, frecvență) nu se încadrează în standarde normale și invers - comutarea alimentării de pe generator pe reteaua electrica la revenirea parametrilor normali ai acesteia.

Automatizările Kipor sunt echipate cu display-uri LED ce indica alimentarea cu energie de la generator sau rețea și semnalizarea parametrilor de functionare (sub/supraturatie, sub/supratensiune, pornire esuata, sub/suprafrecventa, lipsa presiune ulei, supraincalzire, buton "emergency stop" activat).


Cos  

Cosul este gol.

Aveti intrebari?

Simpower: offline

OFF

Comandati aici:

0723.989.139

0725.041.616

E-mail: office@simpower.ro